Håltagning


 PRISER:    

 

 Öron 249:- / 1st hål

 Öron 399:- / 2st hål

 

 Piercing

 

 Näsa 399:-

 
 
 
 


TYCKER DU OM
VACKRA SMYCKEN?

Det gör vi också. Vi tycker dessutom att du ska kunna bära vackra smycken utan oro för nickel, kadmium, bly och andra olämpliga ämnen.

Och att dina barn eller barnbarn ska ha samma möjlighet. Därför finns Blomdahl öronhåltagning och smycken, ett tryggt sätt att vara fin varje dag. For you, with care.VILL DU TA HÅL I ÖRONEN PÅ ETTTRYGGT OCH SÄKERT SÄTT?


Då har du kommit rätt. För det är precis vad Blomdahl gör. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst. Av extra hänsyn till barnen har vi utvecklat medicinsk dubbelhåltagning, för att det ska gå snabbare, utan att kompromissa med säkerheten.

DIPLOMERAD ÖRONHÅLTAGARE


Blomdahl utbildar professionella öronhåltagare över hela Sverige. Vi gör allt vi kan för att din håltagning ska bli en trygg och säker upplevelse.


Ringen och armbandet. Kanske ett smycke om halsen. Något som glittrar i öronen.
Dina favoritsmycken är en del av dig. De är aldrig i vägen, aldrig för mycket. Alltid rätt. Och du bär dem intill huden varje dag. Vad tror du att din hud tycker om de smycken du bär?

ÖRHÄNGEN    HALSBAND   ARMBAND   RING    NÄSSMYCKEND E S I G N R O O M Vår vision består av varumärken för kvalitétshantverk.

Tidlös men ändå en uttrycksfull design som alltid består.

Vi arbetar uteslutande med hög långvarig kvalitét.

Varje del är noga utvalt och arbetad i sin helhet och finslipad in i minsta detalj.

Contact Info

sms +46 76 014 17 18

       info@designroom.se

   Kungsgatan 18

       591 30 Motala