G U L D S M E D   C A R O L I N E   B R Ä N F E L D T

D E S I G N R O O M

S P O I L   Y O U R S E L F

S    O    M    E    O   N   E

Silversmide Motala - Gå kurs & få ett eget smycke

i en härlig guldsmedsateljémiljö

Gå kursen i silversmide och upplev känslan av att skapa ditt alldeles egna silversmycke från en rå silverbit! Silversmide är en unik upplevelse som ger dig en exklusiv inblick i hur ädelmetallen formas och smids till ett unikt smycke.

Resultatet blir ett vackert smycke med personlig prägel.

Möhippa med silversmide i en härlig

smidesateljémiljö

Vad ska ni göra på nästa möhippa?

Ta med bruden och låt henne göra ett eget smycke i silver. Låt silversmide bli en aktivitet under möhippan och ge bruden ett minne för livet.

Caroline Bränfeldt är den konstnärs själen bakom dessa smycken.Caroline inspirerats av de starka individer hon har i sin omgivning, av de landskap, städer, den fantastiska naturen som hon älskar att visstas i.


Caroline född och uppvuxen i Motala har alltid ett känt starkt måste att få skapa i kreativitet.. Hon är en utbildad juvelerare och har nu mer än 18 års erfarenhet inom guldsmedsyrket, hantverk, Designer och formgivning. Caroline har sina egna smyckes märken, Smyckes märket SHE|STOCKHOLM som hon har skapat med Lina Friberg, miss UFO som skapats med Sanna Bråding.Utöver de kollektioner har Caroline designat smycken för Wiktoria Johansson, Krista Siegfrid, Sanna Bråding, för Ushuaia på Ibiza.

Andra kända artister ansikten som setts i smyckena är Marina Abramovi´c, Sanna Nielsen, Tilde De Paula, Jenny Strömstedt, Loreen, Madeleine Vall Beijner, Maria Montazami, Gry Forsell med fler.EGEN DESIGNHär kan du bestämma exakt hur du vill att ditt smycke ska se ut. Många tror att det är både krångligt, dyrt och tidskrävande -inte alls.Du kan välja mellan flera olika metaller och kombinera med en unik sten, diamant eller ädelsten från naturens stora urval.