SHE|STOCKHOLM

D E S I G N R O O M

BlackStones kollektioner har inspirerats av vårt fantastiska unerversum . Med dessa smycken vill vi stärka gemenskap och fortsätta kampen mot att göra världen lite bättre och snyggare.


Detta är ett sammarbete mellan LinaFriberg & Caroline Bränfeldt

"Diamanternas moderberg" 


Mystery Cave är en exklusiv silverkollektion från tankarna till en sagolik ädelstensgrotta. 


KIMBERLITE

MOTALA SMYCKET

Det klassiska Motalasmycket med design från 30-talet. Armbandet är massivt 925 silver & är handgjort. Ligger perfekt med sin underbara tyngd runt din handled. Den här droppen är orginal droppen som jag har fått ta över med stor gjädje.

VIGSEL

Hjärtan bankar, ringar växlas  minnen bevaras. Ringen med sin slutna cirkel evighet & eviga förbund förs över på handens tredje finger kärleksvenen ( vena amoris ) som går direkt till hjärtat.

MAN

Maskulin och clean design för män med material, som svärtat 925 silver kombinerat med läder, svarta och vita stenar.


SPIRIT

Välkomnar Er in i en ny magisk värld rötterna till livet och naturens skönhet, fantasifulla smycken i silver.
Designas utifrån intryck och spännande inspiration av skönheten i naturen.

Handgjorda stilrena smycken i 925 silver, de bär en svart diamant som kännetecken. Med dessa smycken vill vi stärka systerskapet och fortsätta kampen mot att göra världen lite bättre och snyggare.

SHE|STOCKHOLM

LINA FRIBERG & CAROLINE BRÄNFELDT

SHE GOLD

IBIZA

HE

SHE ROSÉGOLD


TO THE MOON AND BACK

I LOVE YOU

Lite ängel, lite djävul


SHE DEVIL

ICE

SPIRIT

EN VÄRLD MED RÖTTERNA TILL LIVET


 Vi välkomnar Er in i en ny magisk värld rötterna till livet och naturens skönhet, fantasifulla smycken i silver.  De flesta människor har en förkärlek för symboler och dess betydelser.. Det finns en viss kraft för för varje symbol. Vi vill fånga stunder av nuet, om bräcklighet, full av liv, emotionellt och det magiska. BLACK STONE följer sin egen väg!

EN CLEAN ELEGANCE 


a piece of timeless tribute to passionate romance.

BLACK STONECRATE THE MAGIC

YOU HAVE WITHIN YOU

AND LET IT LEAVE A

STATEMENT

YOU CAN BE PROUD OF.

Caroline Bränfeldt är den konstnärs själen bakom dessa smycken.Caroline inspirerats av de starka individer hon har i sin omgivning, av de landskap, städer, den fantastiska naturen som hon älskar att visstas i.


Caroline född och uppvuxen i Motala har alltid ett känt starkt måste att få skapa i kreativitet.. Hon är en utbildad juvelerare och har nu mer än 18 års erfarenhet inom guldsmedsyrket, hantverk, Designer och formgivning. Caroline har sina egna smyckes märken, Smyckes märket BlackStone som hon har skapat med Lina Friberg, miss UFO som skapats med Sanna Bråding.Utöver de kollektioner har Caroline designat smycken för Wiktoria Johansson, Krista Siegfrid, Sanna Bråding, för Ushuaia på Ibiza.

Andra kända artister ansikten som setts i smyckena är Marina Abramovi´c, Sanna Nielsen, Tilde De Paula, Jenny Strömstedt, Loreen, Madeleine Vall Beijner, Maria Montazami, Gry Forsell med fler.EGEN DESIGNHär kan du bestämma exakt hur du vill att ditt smycke ska se ut. Många tror att det är både krångligt, dyrt och tidskrävande -inte alls.Du kan välja mellan flera olika metaller och kombinera med en unik sten, diamant eller ädelsten från naturens stora urval.

D E S I G N R O O M 

Vår vision består av varumärken för kvalitetshantverk och tidlös minimalistisk men ändå en uttrycksfull och dynamisk design som känns kraftfull under en lång tid. Vi arbetar uteslutande med hög långvarig kvalitet, Varje del är noga arbetad i sin helhet och finslipad in i minsta detalj.


Contact Info

sms +46 76 014 17 18

       info@designroom.se

   Prästgatan 1, 591 30 Motala