Caroline Bränfeldt är den konstnärssjälen

bakom dessa smycken.

Varje del råmaterial är noga utvalt och arbetad i sin helhet och finslipad in i minsta detalj. Hon är en utbildad guldsmed, juvelerare och har nu mer än 22 års erfarenhet inom guldsmedsyrket, hantverk, Design och formgivning.;

"Caroline inspirerats av de starka individer hon har i sin omgivning, av de landskap, städer, den fantastiska naturen som hon älskar att visstas i".


Det klassiska Motalasmycket med design från innan 30-talet. Armbandet är massivt 925 silver & är handgjort. Ligger perfekt med sin underbara tyngd runt din handled. Den här droppen är orginal droppen som jag har fått tagit över från min mormor Ingrid Forsberg med stor gjädje.

Det klassiska Motalasmycket med design från 30-talet. Armbandet är massivt 925 silver & är handgjort. Ligger perfekt med sin underbara tyngd runt din handled. 

Hjärtan bankar, ringar växlas  minnen bevaras. Ringen med sin slutna cirkel evighet & eviga förbund förs över på handens tredje finger kärleksvenen ( vena amoris ) som går direkt till hjärtat.

FOREST

Maskulin och clean design för män med material, som svärtat 925 silver kombinerat med läder, svarta och vita stenar.


Välkomnar Er in i en ny magisk värld rötterna till livet och naturens skönhet, fantasifulla smycken i silver.
Designas utifrån intryck och spännande inspiration av skönheten i naturen.Caroline är född och uppvuxen i Motala har alltid ett känt starkt måste att få skapa i kreativitet.. Hon är en utbildad juvelerare och har nu mer än 22 års erfarenhet inom guldsmedsyrket, hantverk, Designer och formgivning. Caroline har sina egna smyckes märken, CAROLINE BRÄNFELDT "CARRA" Smyckes märket SHE STOCKHOLM som hon har skapat med Lina Friberg, miss UFO som skapats med Sanna Bråding.Utöver de kollektioner har Caroline designat smycken för Wiktoria Johansson, Krista Siegfrid, Sanna Bråding, för Ushuaia på Ibiza.

Andra kända artister ansikten som setts i smyckena är Marina Abramovi´c, Sanna Nielsen, Tilde De Paula, Jenny Strömstedt, Loreen, Madeleine Vall Beijner, Maria Montazami, Gry Forsell med fler.EGEN DESIGNHär kan du bestämma exakt hur du vill att ditt smycke ska se ut. Många tror att det är både krångligt, dyrt och tidskrävande -inte alls.Du kan välja mellan flera olika metaller och kombinera med en unik sten, diamant eller ädelsten från naturens stora urval.