MOTALA SMYCKET

Det klassiska Motalasmycket med design från 30-talet. Armbandet är massivt 925 silver & är handgjort. Ligger perfekt med sin underbara tyngd runt din handled. Den här droppen är orginal droppen som jag har fått ta över med stor gjädje.

SHE|STOCKHOLM

SHE|STOCKHOLM är handgjorda stilrena smycken i 925 silver, de bär en svart diamant som kännetecken. Med dessa smycken vill vi stärka systerskapet och fortsätta kampen mot att göra världen lite bättre och snyggare. Företaget grundades av barndomsvännerna Lina Friberg och Caroline Bränfeldt

LOVE STORIES

Hjärtan bankar, ringar växlas  minnen bevaras. Ringen med sin slutna cirkel evighet & eviga förbund förs över på handens tredje finger kärleksvenen ( vena amoris ) som går direkt till hjärtat.

J E W E L R Y    F O R    M E N


Maskulin och clean design för män med material, som svärtat 925 silver kombinerat med läder, svarta och vita stenar.

A Z A R

MAN

Maskulin och clean design för män med material, som svärtat 925 silver kombinerat med läder, svarta och vita stenar.


S I L V E R S I D E


 - Gå kurs & få ett eget smycke

i en härlig guldsmedsateljémiljö

T R E N D I N G

MOTALA SMYCKET


Little drops of water, little grains of sand,
make the mighty ocean and the pleasant land. Elegant gjorda av den klassiska massiva Motaladroppen

D R O P S

MY LOVE STORY


My love story din egen dagbok... 925 silver.

Där kan du fylla de tre sidorna med det som är viktigast för dig, dina barn eller din man med minnesvärda händelsre i ditt liv. Bär med dig dem du älskar överallt din egna kärlekshistoria nära ditt hjärta.. 

T O  T H E  M O O N

A N D  B A C K


"I love you to the moon and back"


CB

M I N I  A R M O R E D


Mini -smycken till våra minsta

Caroline Bränfeldt är den konstnärs själen bakom dessa smycken.Caroline inspirerats av de starka individer hon har i sin omgivning, av de landskap, städer, den fantastiska naturen som hon älskar att visstas i.


Caroline född och uppvuxen i Motala har alltid ett känt starkt måste att få skapa i kreativitet.. Hon är en utbildad juvelerare och har nu mer än 18 års erfarenhet inom guldsmedsyrket, hantverk, Designer och formgivning. Caroline har sina egna smyckes märken, Smyckes märket SHE|STOCKHOLM som hon har skapat med Lina Friberg, miss UFO som skapats med Sanna Bråding.Utöver de kollektioner har Caroline designat smycken för Wiktoria Johansson, Krista Siegfrid, Sanna Bråding, för Ushuaia på Ibiza.

Andra kända artister ansikten som setts i smyckena är Marina Abramovi´c, Sanna Nielsen, Tilde De Paula, Jenny Strömstedt, Loreen, Madeleine Vall Beijner, Maria Montazami, Gry Forsell med fler.EGEN DESIGNHär kan du bestämma exakt hur du vill att ditt smycke ska se ut. Många tror att det är både krångligt, dyrt och tidskrävande -inte alls.Du kan välja mellan flera olika metaller och kombinera med en unik sten, diamant eller ädelsten från naturens stora urval.